Enorma Ethereum-investerare ger bort 450 000 dollar i krypto – här är varför

En högvalsande Ethereum-handlare som är känd i branschen för sin enorma mängd ERC20-tokens ger bort hundratusentals dollar i kryptotillgångar.

I en ny tweetstorm avslöjar den pseudonyma näringsidkaren känd som 0x_b1 varför han ger tillbaka till decentraliserad ekonomi (DeFi).

”Utan folket finns det ingen DeFi.

Vi är mästare för DeFi-folket och tillkännager att vi öppnar 2021-året med en festlig serie spel som firar det sanna året för DeFi, Oxens år och året 0x_b1.

Med tacksamhet,

Låt spelen börja!”

0x_b1 lanserar en jubileums-icke-fungibel token-tävling (NFT) där deltagare uppmanas att skapa NFT som firar näringsidkarens deltagande i olika DeFi-plattformar inklusive on-chain likviditetsförsäkring KeeperDAO (ROOK), DeFi-backad styrningstoken för Chainlink (LINK) innehavare YF Link (YFL), avkastningsaggregat yAxis (YAX), decentraliserat börs Uniswap (UNI), Uniswap-konkurrent 1 tum och Badger DAOs DIGG.

0x_b1 ger bort $ 150.000 i form av tokens som firas.

Dessutom donerar Ethereumhvalen 500 YFL-token till ett värde av 378 580 USD för att förlänga Linkswap YFL / ETHs likviditetspoolincitament i mer än en och en halv månad efter slutdatumet. 0x_b1 noterar att hans donation täcker nästan dubbelt så många YFL / ETH-belöningar.

Näringsidkaren ger också bort 5 000 YAX-token till ett värde av 58 400 $ för att stöta prispotten i projektets Metavault Strategies Hackathon.

0x_b1 donerar också hälften av sin Badger DAO DIGG airdrop till tre utvecklare.

Totalt beskjuter 0x_b1 cirka 450 000 dollar i DeFi-tillgångar exklusive DIGG-luftdropsdonationen eftersom dess exakta värde för närvarande är okänt.

Related Post